Våra produkter


Sustainable Performance samtliga produkter och tjänster syftar till att bidra till en hållbar utveckling och långsiktigt hållbara prestationer. Utgångspunkten för utvecklingen av våra produkter och tjänster har varit, och är, den forskning som finns kring de prestationspåverkande faktorerna (läs mer under ”Forskningen”).

Förutom utgångspunkten i forskningen är samtliga våra produkter och tjänster anpassade för att direkt åstadkomma konkreta förbättringar hos våra uppdragsgivare.

Vår konsultativa verksamhet bygger på metoden att vi skall verka genom chefen/cheferna i organisationen. Vi tror inte på arbetsmetoden att verka själva hos våra uppdragsgivare då detta sällan leder till några bestående förbättringar.

Här kan du se några exempel på effekter i organisationer där vi har arbetat: effektredovisning.pdf

 

Här är några röster om oss och våra produkter:

 

undefined    ”Vi på Atteviks har haft stor nytta av Sustainable Performance Prestationsanalyser. De är både analytiska och lättöverskådliga. Vi får alltid presentationer med klara mål och förbättringsområden på vad vi måste förbättra och arbeta med för frågor under året. Vi kan verkligen rekommendera företag att använda dessa tjänster.”

    Dan Jonsson

    Koncernchef Atteviks AB

 

 

 

undefined  ”Jag har erfarenhet av en mängd olika typer av medarbetarundersökningar men jag har aldrig någonsin stött på något så användbart och konkret som Sustainable Performance Prestationsanalyser. Vi har haft stor nytta av samarbetet med Sustainable Performance och jag kan verkligen rekommendera ett samarbete med dem.”

    Örjan Kollander

    VD Atteviks Lastvagnar AB

 

 


 

Sidan underhålls med webKontroll från Daladatorer